Nederland wint EK Polocrosse 2018

Nederland nam het afgelopen zaterdag en zondag op tegen Frankrijk, Noorwegen, Ierland en Duitsland. Het talrijk opgekomen publiek supporterde natuurlijk vooral voor het Nederlandse team,  met Roseline van der Haar, Nathalie Garben, Joline Poulie, Lizz van der Maden, Charlotte van der Haar, Syen Entjes, Hidde Elsinga (captain) en Leanne Boekholdt.

Kampioen, Beste Speler én Beste Paard
Nederland won alle wedstrijden, en werd daarmee Europees kampioen 2018! Ierland werd tweede, Frankrijk/Noorwegen werd derde en Duitsland vierde. Ook de titels ‘Beste Speler’ en ‘Beste Paard’ waren voor Nederland. Hidde Elsinga, die speelde op zijn paard Cimarron, werd uitgeroepen tot beste speler van het EK. En Spirit, het paard van Leanne Boekholdt, werd beste paard.

Seizoen niet afgelopen
Het polocrosse seizoen is nog niet afgelopen. In het weekend van 18 en 19 augustus vindt het toernooi plaats op Manege Tutenburg te Giesbeek en 25 en 26 augustus de Dutch Open op groepsaccomodatie Peppelenburg te Otterlo. Voor andere activiteiten kijk op de website www.polocrosse.nl en www.facebook.com/PolocrosseNederland.

Bron: Persbericht
Foto: Nathalie Garben